Dua MP Umno nyaris bertumbuk di Parlimen

Suasana lobi Parlimen bertukar kecoh hari ini apabila dua orang anggota Parlimen Umno nyaris bertumbuk di lobi Parlimen.

Pertikaman lidah di antara Anggota Parlimen Pasir Salak, Tajuddin Abdul Rahman dan Anggota Parlimen Kuala Krau, Ismail Mohamed Said mencuri tumpuan media apabila kedua-dua mereka saling meninggikan suara di antara satu sama lain sewaktu berjalan menuju ke bangunan utama Parlimen.

Keadaan bertambah panas apabila Ismail dan Tajuddin dihalang daripada menghampiri satu sama lain oleh mereka yang berada berdekatan tempat kejadian.

“Bodoh! Bangang! Apa ni ahli BN lama,” jerit Ismail kepada Tajuddin sambil mengatakan Tajuddin sebagai ‘orang tua yang bodoh’.

Kata makian itu disambut dengan herdikan Tajuddin.

“You-lah bodoh!”

Semasa pergaduhan Ismail ada menyebutkan tentang sekeping gambar tersebar didakwa ditularkan anggota Parlimen Pasir Salak itu.

“Gambar kawan-kawan saya ziarah anak saya sakit dijadikan isu kata saya buat pakatan menyokong seorang pemimpin yang lain, mana boleh tak betul,” kata Ismail. 

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=74324

Posted by on Nov 20 2019. Filed under BERITA UTAMA, NASIONAL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Search Archive

Search by Date
Search by Category
Search with Google
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE