Jelajah Datuk Seri Anwar Ibrahim dan pengumuman calon di Perlis, Kedah 7 April (Ahad)

Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim akan meneruskan siri jelajah Pakatan Harapan Rakyat ke Perlis, Kedah 7 April ini.

Program pertama yang akan dihadiri beliau iaitu Sepetang Bersama Anwar Ibrahim
jam 6 petang yang akan diadakan di Kampong Jeram, Tunjang, Kedah.

JMR Grik (4)Seterusnya Anwar dijadualkan pula solat Maghrib dan menyampaikan tazkirah di Masjid Pekan Tunjang, Kedah lebih kurang jam 7.20 malam.

Sebelah malamnya, beliau akan menyampaikan ceramah Perdana Pakatan Harapan Rakyat dan pengumuman Calon KEADILAN Perlis di Jln Wai, Kg Seberang Ramai, Kuala Perlis jam 8.30 malam hingga 12 tengah malam.

Barisan penceramah pada malam itu terdiri daripada Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul, Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Simpang Pulai, Chan Ming Kai, Pengerusi Majlis Pimpinan Negeri KEADILAN (MPN) Perlis, Mohd Faisol Abd Rahman, Brig. Jeneral (B) Datuk Najmi Ahmad dan ustaz Hashim Jassin.

Manakala ceramah yang akan dihadiri Ketua Pembangkang itu di Kedah pula akan diadakan di Padang Bandar Laguna Merbok, Kedah bermula jam 8.30 malam hingga 12 tengah malam.

Barisan penceramah pada malam itu yang akan bergandingan dengan Anwar terdiri daripada Setiausaha Agung KEADILAN, Datuk Saifuddin Nasution, Exco kerajaan Kedah, Datuk Amiruddin Hamzah, Senator Saiful Izham, Naib Presiden KEADILAN, N Surendren dan Ketua Cabang Rembau, Badrul Hisham Shahrin atau CheguBard.

 

 

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=49294

Posted by on Apr 5 2013. Filed under AKTIVITI & CERAMAH. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Search Archive

Search by Date
Search by Category
Search with Google
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE