Kongres Nasional Ke-12: KEADILAN fokus menang PRU-14

KUALA LUMPUR 17 MEI: KEADILAN bakal menganjurkan Kongres Nasional Tahunan kali ke-12 yang akan diadakan pada 21 Mei ini bertempat di Dewan Raja Muda Musa, Kompleks Belia, Seksyen 7 Shah Alam, Selangor.

Menurut Setiausaha Agung, Datuk Saifuddin Nasution Ismail, Kongres kali ini mengangkat tema ‘Menuju Pilihanraya Umum ke-14’ di mana fokus utama parti itu adalah untuk memenangi pilihan raya umum akan datang.

“Kongres tahunan KEADILAN kali ini akan mengangkat satu sahaja tema iaitu persediaan dan persiapan parti menghadapi pilihan raya.

“Jadi tema kali ini adalah ‘Menuju Pilihanraya Umum ke-14,” ujarnya pada sidang media di Ibu Pejabat KEADILAN di Petaling Jaya.

logo-01Pada sidang media itu juga, Pengarah Komunikasi, Fahmi Fadzil turut memperkenalkan logo rasmi Kongres KEADILAN ke-12.

Dijangka seramai 2,167 perwakilan dan 2,000 pemerhati dari seluruh negara turut hadir.

Kongres bermula jam 9 pagi hingga 6 petang itu turut diselitkan dengan acara majlis makan malam bagi meraikan perwakilan dan pemerhati.

Sementara itu, pada 20 Mei 2017 akan berlangsung Kongres Tahunan Angkatan Muda KEADILAN bertempat di IDCC, Shah Alam manakala Kongres Tahunan Wanita pula di Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya.

Perasmian Kongres AMK dan Wanita akan disempurnakan oleh Timbalan Presiden KEADILAN, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=69977

Posted by on May 17 2017. Filed under BERITA UTAMA, NASIONAL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Search Archive

Search by Date
Search by Category
Search with Google
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE