MB S’gor: ‘Good luck’ jadi badut, Najib

Menteri Besar Selangor Amirudin Shari menganggap bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Razak sebagai ‘badut’ yang menghiburkan orang ramai.

Menurutnya, rakyat kini boleh ketawa terhadap Najib yang kembali popular dengan slogan ‘Bossku’ di kalangan remaja Melayu penunggang motosikal.

“Sekurang-kurangnya kita ada sesuatu untuk diketawakan. Beliau dah jadi badut sekarang. Saya ucapkan selamat berjayalah kepada beliau,” katanya kepada pemberita pagi ini selepas merasmikan arca ‘Pembebasan’ sempena Festival Demokrasi di gedung Publika, Kuala Lumpur.

Beliau berkata demikian sewaktu diminta mengulas populariti bekas perdana menteri Umno-BN itu di yang kembali mencanak di media sosial mutakhir ini.

Cubaan untuk menaikkan imejnya di kalangan rakyat itu berlaku sewaktu beliau sendiri berdepan kembali tuduhan menggubah wang haram sebanyak RM47 juta sewaktu menjadi PM.

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=72895

Posted by on Feb 8 2019. Filed under BERITA UTAMA, NASIONAL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Search Archive

Search by Date
Search by Category
Search with Google
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE